Indretning i gode hænder

Vi sørger for, at vores kunders løsninger er inspirerende og gennemtænkte. En god indretning skal skabe trivsel og have fokus på virksomhedens egne unikke kendetegn. Nøgleordene er tryghed og samarbejde.

Tag en runde i vores tegnestue

Er du i tvivl om dele af din indretning eller materialevalg/belysning, så står tegnestuen altid klar. Enten med et enkeltstående bud, eller en løsning der tager afsæt i hele din virksomheds kultur eller historie. Vi tegner og udarbejder vores ideer på AutoCAD og er derfor altid klar med rådgivning og bistand – også hvis det gælder skranker udvidelser/vedligeholdelser eller andre specialløsninger.

Rådgivning

Udgangspunktet for et succesfuldt køb er, at du kender dine behov til bunds. Hvilke funktioner skal dine møbler have? Hvilken følelse ønsker du dit kontor skal signalere?

Du får kvalificeret sparring og rådgivning om dine behov. Stilfornemmelse og økonomisk forståelse er nøgleord i vores samarbejde med kunder.

Du har dine faste sparringspartnere hos os, så der hele tiden er et team der ved hvad du har brug for.

Indretning og rådgivning

Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke