Borde

Et bord er en vigtig del af et rum, som kan være med til at sætte stemningen for resten af din arbejdsplads, uanset om det er til et kontor eller et hotel. Det er ofte også et større køb, hvorfor det er vigtigt at du finder det helt rigtige udtryk, som afspejler virksomheden.
Uanset om du har brug for et skrivebord, et bord til mødelokalet eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis, det bord du leder efter. Du kan vælge mellem fine farver og mønstre, og få skarpe borde i flere forskellige størrelser og materialer.

Er du interesseret i at finde et i nyt bord, så kan du se det store udvalg her:

se borde

 

 


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke