Medlevende møbler

Vi beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark.

Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Filosofi

Vi oplever en stærk efterspørgsel efter de individuelle, skræddersyede og levende indretningsløsninger, som vi tilbyder. Hverken institutioner eller virksomheder er tilfredse med standard-indretning med et smalt udvalg. Verden er mangfoldig - og så skal indretningen selvfølgelig også være det!

I vores nye set-up har vi fået en større bredde og dermed styrke i vores kontaktflade til alle kunder med individuelle ønsker. Fra dem der skal have indrettet det mindste kontor, til de største konferencesale kan vi hjælpe med at sørge for en flot og praktisk indretning.

 

Du kan kende os på

Personlig service
Som kunde skal du ved hver kontakt opleve en personlig kontakt, der tager specifikt udgangspunkt i dine behov. Du har dine faste sparringspartnere hos os.

Fleksibilitet med udgangspunkt i dine behov
Vi er ikke større end vi kan tilpasse os dine individuelle behov som kunde. Du modtager det du efterspørger.

Indretning det matcher dine behov
Udgangspunktet for et succesfuldt køb er, at du kender dine behov til bunds. Du får kvalificeret sparring og rådgivning om dine behov.

Kvalitetsmøbler
Løsninger du køber hos os skal have værdi i lang tid. Vi handler derfor kun med kvalitetsmøbler.

Konkurrencedygtige priser
Du skaber kun øget værdi, når du fokuserer på lige det du har brug for. Vi leverer til konkurrencedygtige markedspriser.


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke