kontorlamper

Vi forhandler eksklusive og elegante kontorlamper i skandinavisk og internationalt design.

Vi har en forkærlighed for høj funktionalitet og vores lamper justerbar bevægelighed så de kan tilpasses individuelle ønsker. Vores kontorlamper giver et professionelt lys og udtryk til virksomheder, organisationer og institutioner.

Se vores udvalg af kontorlamper

Vi har et stort udvalg af både bord-, loft- og gulvlamper i forskellige udtryk og design, men med de strømlinede og enkle linjer til fælles, dog med en varierende grader af iøjenfaldenhed.

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for indretning og vi skaber unikke og individuelle sammensætninger, der har fokus på virksomheden unikke kendetegn og som understøtter virksomhedes identitet og strategi – dvs. udtrykker det budskab I ønsker at kommunikere internt og / eller ekstern.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for indretning og løsninger med kontorlamper.


Læs mere

Vores kontor indretning beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet der får æstetik, funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark. Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.

Du kan læse mere om kontormøbler, kontorstole, konferencestole, konferencemøbler, kontorindretning, indretning-kontor, ergonomiske kontormøbler, hæve sænkebord, skærmvægge, kontorlamper, konferenceborde, skranke